Awearness Fair Guerrillastore wegens succes verlengd


ARNHEM, 20100427 -- Tot en met 24 april was de Awearness Fair Guerrillastore geopend aan de Hommelstraat 65 om de hoek bij het Modekwartier in Arnhem. De tijdelijke winkel met duurzame mode en accessoires trok vele klanten en voorziet in een duidelijke behoefte.De winkel wordt wegens succes verlengd en is voorlopig nog iedere zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.

"Klanten vinden het prettig om verantwoord te kunnen shoppen, aldus Jeannette Ooink van Awearness Fair Fashion Events. "Allerlei mooie en verantwoorde spullen onder één dak ontlokte veel bezoekers de vraag: "Waarom maar tijdelijk?". Voor al die mensen en ook de mensen die nog niet geweest zijn heeft de organisatie goed nieuws. De winkel wordt wegens succes verlengd en is voorlopig nog iedere zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.

De winkel biedt onderdak aan mooie, verantwoorde dames-, heren- en babykleding, organic beddengoed, handmade tassen, sjaals, natuurlijke zeepjes en andere accessoires en diverse leuke boeken. Met merken als Little Wings, Intoxica, Van Markoviec, Rianne de Witte, Hiernamaals, Mud Jeans, Von Winckelmann, Merunisha Moonilal, Hemp Hoodlamb, LuPélo, Chatoui en More than Hip.

Little Green Dress Party
Op 29 april houdt Awearness Fair Fashion Events samen met Little Green Dress een kledingruilfeest in haar winkel aan de Hommelstraat 65 in Arnhem. Deelneemsters zijn welkom met hun goed ruilbare kleding om 19.00 uur. Koop je kaarten op www.littlegreendress.nl.
Voor meer info kijk op www.awearness-fashion.nl

Awearness Fair Fashion Events
Awearness Fair Fashion Events is een onafhankelijk platform dat verschillende doelgroepen bewust maakt van de schaduwzijde van fashion en duurzame alternatieven toont. Guerrilla-acties, fashionshows, lezingen, discussies en een bundeling van informatiemateriaal zijn (een aantal van) de middelen waarmee Awearness Fair Fashion Events doelgericht aanzet tot verduurzaming van de kledingindustrie.

www.awearness-fashion.nl





Ingezonden persbericht