Shainsware armbandjes na succes in Amerika nu ook in Nederland


TILBURG, 20100427 -- Shainsware.nl is van start gegaan met de verkoop van gerecyclede armbandjes geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De armbandjes komen uit Amerika en kunnen door de kinderen zelf samengesteld en aangepast worden.

Shainsware armbandjes

De armbandjes van Shainsware uit Amerika zijn vanaf heden te koop bij Shainsware.nl. De armbandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen door middel van losse iconen zelf worden samengesteld en aangepast. De armbandjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met de armbandjes kunnen ze zelf aan de slag door letters, cijfers of grappige icoontjes op de armband te plaatsen. Met deze armbandjes kunnen kinderen uitdragen wat ze willen zeggen. In de armbandjes zitten gaatjes waar je de iconen in kunt klikken om zo een woord of meerdere woorden te vormen.

Zowel de armbandjes als de verpakkingen van Shainsware zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Shainsware verkoopt eco vriendelijke producten met een boodschap en doneert jaarlijks een deel van haar opbrengst aan een goed doel.

Shainsware.nl