Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK Onderwerp: Zwembad Lobeke open op 28 april 2010

Op woensdag 28 april 2010 wordt om 13.30 uur zwembad Lobeke in Lopik op feestelijke wijze geopend door burgemeester Westerlaken-Loos. Vanaf 13.00 P uur kunnen alle kinderen een ballon ophalen voor de ballonnenwedstrijd. De toegang is deze middag gratis. Vanaf deze datum is iedereen weer welkom in E het zwembad aan de Churchilllaan 21.

Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel- R attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden.

Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. S Daarnaast zijn er cursussen aqua sportief, hydro-fit en aqua-joggen. Iedere dag is er gelegenheid om banen te zwemmen. Buiten de normale openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

B Lobeke 40 jaar
Openluchtzwembad Lobeke viert in 2010 zijn 40 jarig bestaan. De feestcommissie "Lobeke 40 jaar" heeft feestelijke activiteiten op het programma staan voor de viering van het robijnen jubileum. Zo wordt op 15 mei 2010, de dag waarop E precies 40 jaar geleden zwembad Lobeke opende, een waterverrassing onthuld. Dankzij gulle giften van vele sponsoren kon dit voor de kinderen worden aangeschaft. Op 9 juni 2010, de 40ste dag van het 40ste jaar dat het zwembad R officieel open is, wordt een gezellige middag georganiseerd met alle inwoners die in 1970 zijn geboren of in dat jaar een zwemdiploma hebben gehaald. Het zwembad wil zwemdiploma's en foto's van inwoners uit 1970 graag lenen. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met zwembad Lobeke via 0348 551 721 of I zwembad@lopik.nl Daarnaast wordt de jaarlijkse zwemvierdaagse van 14 tot en met 18 juni 2010 extra feestelijk.

Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is C verspreid en te downloaden is van de website van de gemeente Lopik. Op www.lopik.nl is het zwembad te vinden onder de knop `Cultuur, vrije tijd en sport'.

H Het zwembadteam is klaar voor een mooie, warme zomer!

Lopik, 12 april 2010

T