Agentschap NL


NL Innovatie organiseert seminar `Financing Innovation and Growth'

NL Innovatie (onderdeel van Agentschap NL) organiseert samen met Deloitte en Gimv het seminar `Financing Innovation and Growth'. De interactieve bijeenkomst op 28 april is gericht op het delen van visie en ervaringen met de deelnemende technologiebedrijven.

De zogenaamde Rising Stars en Fast50 bedrijven hebben een ding gemeen. Zij hebben ambitieuze groeiplannen die gebaseerd zijn op innovatieve producten of diensten. Voor het bereiken van zulke ambitieuze doelstellingen is het verkrijgen van (bank) financiering uitdagend. Om de vele financieringsmogelijkheden voor startende en snelgroeiende bedrijven te belichten, wordt het seminar `Financing Innovation and Growth' georganiseerd.

Tijdens het seminar zijn de volgende sprekers aanwezig:
- Elderd Land, Partner Venture Capital van Gimv. Hij belicht het onderwerp van dit seminar vanuit het perspectief van investeerders / Venture Capitalists.

- Rene den Boer, manager Innovatiekrediet NL Innovatie. Hij zal de financieringsmogelijkheden vanuit de overheid toelichten. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn onder meer Innovatie & Borgstellingkredieten en Garantieregelingen.

- Cees Links, CEO en founder van Greenpeak (ultra low power wireless control chipsets). Hij licht zijn ervaringen toe met betrekking tot financiering in de verschillende groeifases van zijn technologiebedrijf.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden en informatie
De bijeenkomst wordt gehouden in het Regus World Port Center te Rotterdam, Wilhelminakade 965, op 28 april van 15.30 tot 19.00 uur. Wilt u aan dit interessante seminar deelnemen, meld u dan aan via het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U ontvangt een deelnamebevestiging. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie vindt u op www.fast50.eu.