Gemeente Hoorn

Woensdag 28 april: voorjaarsmarkt

Op woensdag 28 april staat de Hoornse binnenstad in het teken van de voorjaarsgoederenmarkt. De markt bestaat uit zo'n 200 kramen met een uiterst gevarieerd aanbod. Op de Gedempte Turfhaven staan ongeveer 25 standwerkers.
Op het terrein van voormalige Prismaschool kan op 28 april dicht bij de markt gratis geparkeerd worden. De entree van het terrein is aan de kant van De Weel.

De kramen staan op de Nieuwstraat, de Gouw, de Gedempte Turfhaven, de oostzijde van de Veemarkt, het Grote Noord en het Breed. Op het parkeerterrein aan de Spoorstraat komt een grote plantenuitstalling, naast gereedschappen, kleding en houten speelgoed.

Verkeersmaatregelen
Het oostelijk deel van het Breed, de Veemarkt, de Gedempte Turfhaven, de Gouw en de Nieuwstraat worden voor het verkeer afgesloten. Op dinsdag 27 april worden vanaf 15.00 uur de benodigde afzettingen en borden neergezet. Op woensdag 28 april worden alle afzettingen na 20.00 uur verwijderd.

Omleiding
Verkeer naar de binnenstad kan gebruik maken van de Willemsweg en het Keern:
Verkeer dat via de Willemsweg de binnenstad in wil, kan kiezen uit de route Draafsingel Spoorsingel Stationsplein Noordeveemarkt en de route Draafsingel - Achterstraat.
Verkeer dat via het Keern de binnenstad in wil, kan dat doen via de route Scharloo - Hoge Vest - Westerdijk.

Let op: als gevolg van de herinrichting van de J.D. Pollstraat en de Liornestraat zijn deze straten afgesloten voor verkeer richting binnenstad.
Laatste wijziging van deze pagina: 14 april 2010