FNV Sport

Ben jij een jonge werkloze?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal: wat zijn je ervaringen met werkloosheid en waar loop je allemaal tegenaan?

Wij willen het kabinet en gemeenten er op aanspreken dat ze meer uit de kast moeten halen om werkloze jongeren aan een baan te helpen. Dit kunnen we het beste doen door eerst met jongeren zelf te praten! Daarom nodigen wij jou (samen met andere jongeren) uit voor een "Lunchmeeting Jeugdwerkloosheid" van FNV Jong op woensdag 28 april a.s.

MARKETINGCAMPAGNE
Heb jij ook aangegeven dat je wilt meewerken aan de marketingcampagne rondom Jeugdwerkloosheid? Dan hebben we na de lunch nog een middagprogramma georganiseerd. Heb je je hiervoor niet opgegeven, maar lijkt het je toch interessant? Dan kan je altijd besluiten om hier toch bij aan te schuiven!

PROGRAMMA
10:15 - 10:30 uur Aanvang
10:30 - 11:15 uur Discussie: Jong & Werkloos
11:15 - 11:30 uur Pauze
11:30 - 12:15 uur Stellingen Jeugdwerkloosheid
12:15 - 13:00 uur Lunch

OPTIONEEL (voor deelnemers marketingcampagne):
13:00 - 14:00 uur Filmpjes
14:00 - 14:30 uur Casting marketingcampagne Jeugdwerkloosheid

VERGOEDINGEN
Voor je deelname aan de lunchbijeenkomst ontvang je een Irisicheque van EUR 50,-. Uiteraard zal FNV Jong ook je reiskosten vergoeden, deze kan je na afloop bij ons declareren.

Word je uitgekozen om mee te werken aan de marketingcampagne rondom Jeugdwerkloosheid? Dan kan je vergoeding oplopen tot wel EUR 250,- aan Irischeques! Je kunt de Irischeques inleveren bij meer dan 22.000 winkels, ketens, attractieparken en restaurants in Nederland. Klik hier voor meer info.

ROUTEBESCHRIJVING
De FNV Vakcentrale is gevestigd aan de Naritaweg 10 te Amsterdam.

Per openbaar vervoer: Het kantoor van de FNV Vakcentrale is vlakbij NS station Amsterdam-Sloterdijk. Bij het verlaten van de hoofduitgang van het station zie je het FNV gebouw links voor je. De looptijd is ongeveer 3 minuten.
Per auto: Kijk voor een routebeschrijving per auto op routenet.nl.

Wij rekenen op jouw komst, dus we horen graag uiterlijk vrijdag 23 april of je er bij bent. Laat ook nog even weten of je evt. beschikbaar bent voor de marketingcampagne. Tot woensdag 28 april!

Hartelijke groeten,

Het FNV Jong team

PS. Ken jij andere werkloze jongeren die ook deel willen nemen aan de Lunchmeeting? Laat het ons dan weten via mailto:info@fnvjong.nl