Lange Frans stem van 400.000 metaalwerkers

22/04/2010 16:00

5x Beter, Werken is Gezond

Rap voor veiligheid bij Radio5xbeter, Your Safety Station

Lange Frans gaat in zee met het kersverse 'Radio5xbeter, your Safety Station'. Met zijn huwelijk en vaderschap leek Lange Frans al in 2008 te kiezen voor het veilige bestaan. De teksten van 'De Stem van de Straat' bleven nadien echter onveranderd scherp.

Nu gaat de rapper echt voor veilig.

400.000 werknemers uit de metaal leveren de input. Lange Frans maakt er een rap van. De boodschap: De mannen en vrouwen van staal gaan voor veilig en gezond werken.

Primeur Gerard Ekdom

Op 28 april gaat de rap in première op het onlinestation www.radio5xbeter.nl. Gerard Ekdom, de bekende 3FM dj, verzorgt dan een speciale uitzending. Deze vormt onderdeel van de Week van de Veiligheid die van 26-30 april gehouden wordt.

Citaat

Annemarie Arensen (5xbeter, Werken is Gezond & Radio5xbeter)

"Met Lange Frans en Radio5xbeter kiezen we voor een geluid dat direct bij de werknemers binnenkomt. Zo bereikt de sector ook mensen die geen dikke boeken over Arbo lezen. Lange Frans stelt hard en helder waar het om gaat.

Ondertussen zijn de eerste twee weken van Radio5xbeter een knallend succes. Andere media pikten 'Your Safety Station' razendsnel op. Opeens was veilig werken hoofditem in het programma van Claudia de Breij op 3FM. Verbetercoach Peter Kanters van 5xbeter inspecteerde haar studio en gaf advies. Zo laat je zien hoe makkelijk en leuk veilig en gezond werken kan zijn. Tegelijkertijd bedoelen wij die boodschap bloedserieus."

Meer info:

www.5xbeter.nl

www.weekvandeveiligheid.nl

www.radio5xbeter.nl





http://www.radio5xbeter.nl


Noot voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE,