Project Gemeente Westland

voor mensen met een laag inkomen

Inloopavond voor mensen met een laag inkomen

Publicatiedatum: 23-04-2010

Net als voorgaande jaren organiseren Cliëntenplatform WWB en gemeente Westland een inloopavond voor mensen met een laag inkomen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld inkomensvoorzieningen, school- en werkvoorzieningen, schuldhulpverlening en bijzondere bijdragen voor gezinnen met kinderen? Kom dan naar de inloopavond voor de antwoorden, helder en duidelijk.

Heeft u een uitkering of ander laag inkomen (loon, Ww, Ziektewet, Wia, Aow, Bbz regeling of ander inkomen), dan bent u van harte welkom om uw vragen te stellen over bijdragen in kosten voor school, sport of cultuur, schuldhulpverlening en scholing en/of werk. Natuurlijk kunt u op de avond zelf ook een afspraak maken om uw vragen op een ander moment door te nemen.

Kom je net van school en heb je nog geen werk kom dan ook naar de inloopavond. Wij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken.

Wanneer, waar en hoe laat?
Woensdag 28 april van 19.00 tot 21.30 uur in het Pleincentrum, Wilhelminaplein 7 in Naaldwijk

Is vervoer een probleem?
Wilt u de inloopavond bezoeken en heeft u - vanwege een vervoersprobleem - niet de mogelijkheid om naar Naaldwijk te komen, neem dan contact op met de heer Pieter Korstanje, telefoon (tijdens kantoortijden) 0174 673203 of per e-mail:
PAKorstanje@gemeentewestland.nl. Samen met u komen we dan vast en zeker tot een passende oplossing.