Gemeente Baarn

Coalitieakkoord en wethoudersbenoeming 28 april in raadsvergadering

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 6 maart, is er de afgelopen weken onder regie van de fractievoorzitter van de VVD onderhandeld over een coalitie en een coalitieakkoord voor de raadsperiode 2010-2014. Het resultaat van de onderhandelingen - een coalitieakkoord van de raadsfracties VVD, CDA, PvdA en ChristenUnie, wordt woensdagavond 28 april voorgelegd aan de gemeenteraad tijdens de raadsvergadering. Op de agenda die avond staat ook de benoeming van de wethouders.

Het coalitieakkoord voor de komende vier jaar heeft als titel 'Samen verder werken aan Baarn!' U kunt het akkoord onderaan de pagina downloaden.

Benoeming wethouders
Tijdens de raadsvergadering van 28 april aanstaande wordt de gemeenteraad ook voorgesteld om mevrouw P. Laseur (VVD) en de heren H.P.C. van de Kerk (CDA) en J. de Wilde (PvdA) te benoemen tot wethouders. In het voorstel gaan alledrie de wethouders zullen een voltijdfunctie vervullen.

Raadsvergadering
De raadsvergadering van woensdag 28 april aanstaande begint om 20.00 uur en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis (ingang Laanstraat 1, Baarn). U bent er van harte welkom. Agenda en stukken van deze raadsvergadering vindt u hier, of via de knop 'raadsinformatie' rechts op uw scherm.

Â

Â

Klik hier om het coalitieakkoord 'Samen werken aan Baarn!' te downloaden

(Adobe Reader benodigd)