FloraHolland



Startbijeenkomst Pre Ride Team Aalsmeer

AALSMEER, 28 april 2010 (persbericht) - Op dinsdag 27 april is FloraHolland Aalsmeer gestart met de voorbereiding op de Pre Ride for the Roses 2010. Tijdens een startbijeenkomst werd de vrachtwagen van Team Aalsmeer gepresenteerd. Deze oplegger van J. van de Put is door de firma Van Riemsdijk van een passende Pre Ride-opdruk voorzien en rijdt het hele jaar door Nederland. Na de bijeenkomst startten de teamleden hun voorbereiding op de Pre Ride for the Roses 2010 officieel met een trainingsrit van 50 kilometer door Aalsmeer en omgeving. Het team bestaat uit bloemen- en planteninkopers, kwekers, veilingmedewerkers en anderen uit de sierteelt in en om Aalsmeer.

Help mee!
Sponsoren kan door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer 135.336.112 t.n.v. PV Ride for the Roses. Op dinsdag 31 augustus 2010 organiseert FloraHolland Aalsmeer een benefietveiling. Een bijdrage leveren aan de veiling kan door contact op te nemen met Marjan Sprenkels via marjansprenkels@floraholland.nl.

Sierteeltsector steunt Ride for the Roses
De Nederlandse sierteeltsector ondersteunt de Ride for the Roses dit jaar voor de negende keer met een Pre Ride. Wielrenners uit de sierteeltsector rijden de fietstocht traditioneel één dag voor de Ride for the Roses. Met deze sponsortocht wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Vanaf alle bloemenveilinglocaties in Nederland rijden op 4 september door de sector gesponsorde wielrenners naar FloraHolland Venlo. Venlo is op 5 september de startplaats van de `echte' Ride for the Roses. Meer informatie is verkrijgbaar via op www.ridefortheroses.nl.