Vrouwen willen stoere man

28/04/2010 10:05

Studenten.nl

Vrouwen willen stoere man

Vrouwen zoeken een man die zelfvertrouwen uitstraalt. Maar liefst 34% van de ruim 1000 respondenten geeft aan een man met zelfvertrouwen te willen. Dat blijkt uit onderzoek van website Studenten.nl. Julia Soek, van Studenten.nl: "Ik kan me goed voorstellen dat vrouwen in deze onzekere crisistijd, een man willen die zelfvertrouwen uitstraalt. Dat geeft geborgenheid." Op de 2e plaats staat gevoel voor humor (23%). Saaie mannen zijn dus kansloos bij veel vrouwen. Mooie ogen en een gespierd lichaam staan op de 3e plaats (16%).

Opmerkelijk is dat, zelfs onder studenten, het hebben van brains niet echt noodzakelijk is om aantrekkelijk gevonden te worden. Slechts 7% van de respondenten gaf aan dit belangrijk te vinden.

Studenten.nl houdt momenteel de verkiezing Mooiste Student 2010. Op de website kun je je stem uitbrengen. De 6 studenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De jury, onder leiding van Patty Brard, beslist vervolgens wie zich de mooiste student van Nederland 2010 mag noemen. "Nog nooit zo leuk mogen uitkiezen, laat mij maar los in die snoepwinkel" aldus Patty Brard.

De 12 finalisten zijn:


1. Bas van Beest (24) Communicatie Amsterdam


2. Roy van Buuren (23) Communicatie Utrecht


3. Jules Gerritsen (21) Accountancy Groningen


4. Jelte Bekius (22) Marketing Groningen


5. Koen van der Werf (25) PABO Amsterdam


6. Martin Terpstra (27) Communicatie Groningen


7. Wouter Hoppenbrouwers (19) Economie Utrecht


8. Mario Biesheuvel (22) Rechten Rotterdam


9. Kevin Bergmeijer (20) Small Business & Retail ManagmentHaarlem


10. Jonathan de Graaff (23) Rechten Leiden


11. Bart Kokee (26) Strategic Management Tilburg


12. Frank te Biesebeek (21) SPH Groningen

Deze 12 finalisten gaan nu strijden om de 1e plaats. De winnaar wint een vakantie voor 2 personen naar Ibiza van Husk studentenreizen en een laptop. Bezoekers van Studenten.nl kunnen op www.Studenten.nl hun stem uitbrengen en zo bepalen wie er gaat winnen. Binnenkort verschijnt een kalender met de 12 finalisten in een sexy outfit. De kalender is voor 5,95 te bestellen. De winst van de kalenderverkoop wordt gedoneerd aan Novib.

Wilt u alvast een voorproefje van studenten in boxershort bekijk dan nu het filmpje van de fotoshoot. http://www.studenten.nl/rubrieken/entertainment

Studenten.nl werkt voor deze verkiezing samen met SLAM!FM, Mannenwinkel.com, Direct Printing en fotograaf Jasper Suyk.

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.studenten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,