Exclusieve samenwerking Atlas International en WitteWoning Makelaars

28/04/2010 14:05

WitteWoning Makelaars

PERSBERICHT

28 april 2010

Atlas International en WitteWoning Makelaars gaan exclusief samenwerken

Makelaardijformule WitteWoning Makelaars (38 makelaarskantoren) gaat een exclusief samenwerkingsverband aan met Atlas International. Atlas International is in Europa de grootste aanbieder van buitenlandse woningen en biedt woningen aan in landen als Spanje, Italië, Turkije, Griekenland, Cyprus,de Verenigde Staten en het Caribische gebied.

Door het opnemen van de meer dan 1100 projecten in haar buitenlandse vastgoedportefeuille heeft WitteWoning Makelaars in Nederland in één keer het grootste aanbod van buitenlands vastgoed. Deze buitenlandse woningen worden in Nederland alleen via WitteWoning Makelaars aangeboden.

WitteWoning Makelaars heeft voor Atlas International gekozen omdat Atlas International het grootste aanbod heeft en al meer dan 30 jaar ervaring heeft als onafhankelijke verkooporganisatie van buitenlands vastgoed. Zij begeleiden de koper van a t/m z. Atlas International heeft bewezen dat de juridische kennis en zekerheid voor de koper uitstekend is. Dat laatste punt is voor WitteWoning Makelaars erg belangrijk. WitteWoning Makelaars hecht er veel waarde aan dat haar klanten op een eerlijke en deskundige wijze begeleid worden in het buitenland, ook nadat de verkoop tot stand is gekomen.

Geïnteresseerden kunnen op alle 38 kantoren van WitteWoning Makelaars informatie verkrijgen over de buitenlandse woningen maar ook over de omgeving, het klimaat, de cultuur en dergelijke. Het leveren van maatwerk aan haar klanten en veilig kopen zijn hierin cruciaal.

Op de website www.atlasholland.nl staat het aanbod van de buitenlandse woningen. Op de homepage staat ook een film van 3 minuten waarin wordt uitgelegd waarom het interessant is om juist nu een woning in het buitenland te kopen. Na prijsdalingen tot 60% heeft de markt in bijvoorbeeld Spanje de bodem bereikt.

WitteWoning Makelaars zelf heeft meer dan 1000 woningen te koop in Nederland en is hiermee één van de grootste makelaarsformules van Nederland.

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met 38

landelijk verspreide vestigingen. Voor volledige dienstverlening vraagt WitteWoning Makelaars een voordelig makelaarstarief van 0,5% courtage. De klant is hiermee 70% goedkoper uit dan bij traditionele makelaars. Deze makelaars vragen voor volledige dienstverlening gemiddeld 1,65% courtage exclusief btw. Op een gemiddelde woning van 220.000 euro scheelt dat ruim 3000 euro.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.atlasholland.nl

http://www.wittewoningmakelaars.nl