Politie Gelderland-Zuid

Tweede aanhouding incident Krayenhofflaan

Nijmegen, 28-04-2010 o In het onderzoek naar een incident bij een woning op de Krayenhofflaan in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 april heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 40-jarige Nijmegenaar.

Die nacht kregen agenten de melding dat er op bovengenoemd adres een ruzie zou plaatsvinden, waarbij geschoten zou zijn. Niemand raakte daarbij gewond. De politie heeft met diverse betrokkenen gesproken. Daaruit is duidelijk geworden dat er inderdaad sprake was van een ruzie. De 44-jarige verdachte, die diezelfde avond nog werd aangehouden, wordt ervan verdacht in de woning geschoten te hebben.

Tweede aanhouding

Maandag werd de 40-jarige verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau en is inmiddels in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte. De 44-jarige zit nog vast en wordt donderdag voorgeleid bij de Raadkamer. De politie zet het onderzoek voort. Getuigen die nog aanvullende informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche van Stad Nijmegen op telefoonnummer 0900-8844. (10)

Laatst gewijzigd 28-04-2010 14:12 | © Regio Gelderland-Zuid |