Gemeente Bernheze


den Bogaerdelaan, Heeswijk-Dinther

Herinrichting Mgr. Van Oorschotstraat en Baron Van den Bogaerdelaan, Heeswijk-Dinther

Tijdens de informatieavond van 1 maart 2010 hebben wij de plannen voor de herinrichting van de Mgr. Van Oorschotstraat en Baron Van den Bogaerdelaan in Heeswijk-Dinther toegelicht. Inmiddels zijn de voorbereidingen van de werkzaamheden zover gevorderd dat we met het werk gaan starten.

Planning
De werkzaamheden starten op 10 mei 2010. De werkzaamheden beginnen waar we in de vorige fase zijn geëindigd. De herinrichting start vanaf Restaurant Negen. Wij verwachten alle werkzaamheden eind juli afgerond te hebben.

Uitvoering werkzaamheden
De herinrichting van de Hoofdstraat wordt uitgevoerd door firma Van Rosmalen. De firma Breijn begeleidt het werk namens de gemeente Bernheze. De heer M. Smits van firma Breijn is bereikbaar voor eventuele vragen, telefoon (06) 51 33 19 63. Tijdens de uitvoering van het werk staat achter de parkeerplaats van D'n Tol een keet waar u nadere informatie kunt krijgen over de voortgang van het werk.

Omleiding
Het doorgaande verkeer door Mgr. Van Oorschotstraat en Baron Van den Bogaerdelaan wordt door de werkzaamheden belemmerd. Het verkeer wordt omgeleid via Balledonk naar Plein 1969. In Balledonk blijft het tijdelijke parkeerverbod van kracht.
Zodra de werkzaamheden de aansluiting van Balledonk bereiken, wordt de omleiding aangepast en moet het verkeer tijdelijk omrijden via Middelrode. Wij verwachten dat dit in juli zal gebeuren. Houdt u de borden dus in de gaten.

De aanwonenden hebben tijdens de informatieavond aandacht gevraagd voor de veiligheid in de Mgr. Van Oorschotstraat en Willebrordstraat. Om geen ongewenst autoverkeer in deze straten te krijgen, wordt tijdens de werkzaamheden de aansluiting van de Willebrordstraat op de Baron Van den Bogaerdelaan afgesloten.

Fietsverkeer
Tijdens de werkzaamheden kan het fiets- en voetgangersverkeer gebruikmaken van het trottoir. Aan een kant van de weg wordt het trottoir gehandhaafd, waardoor de noord-zuidroute voor langzaam verkeer bruikbaar blijft.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35