Gemeente Bernheze


Enexis netwerk vernieuwt gasaansluitleidingen

Enexis netwerk beheert en onderhoudt het elektriciteits- en gasnet in de gemeente. Binnenkort start Enexis in een aantal straten met het vervangen/vernieuwen van de gasaansluitleiding naar uw woning en waar nodig ook de gasmeteropstelling in uw meterkast.

Het betreft: Achterstraat, Bachlaan, Beethovenstraat, Berliozstraat, Beukenlaan, Bosschebaan, Broekhoek, Dr. Saal van Swanenberglaan, Geffensestraat, Haydnstraat, Hoogstraat, Lindenlaan, Voorste Groes en Zoggelstraat.

De werkzaamheden starten half mei en duren tot december 2010.

Omdat de aansluitleiding vanaf de openbare weg tot in de meterkast wordt vervangen, moeten wij in elk pand binnen zijn. Om de overlast voor de bewoners te beperken:

- worden de werkzaamheden per straat uitgevoerd;
- worden de gemaakte sleuven afgezet om maximale veiligheid te waarborgen.

Enexis informeert alle bewoners voor het begin van de werkzaamheden schriftelijk over het moment van uitvoering. Voor aanvang van de werkzaamheden zal onze aannemer met de bewoner van elk adres een afspraak maken.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer H. Sluyter, uitvoerder Enexis, telefoon (06) 50 63 03 23.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35