Politie Haaglanden

Extra persbericht vermissing Serwesh Mahabier

Haaglanden, 28-04-2010 o Sinds woensdagochtend 28 april wordt de 15-jarige Serwesh Mahabier vermist uit zijn ouderlijke woning in Den Haag.

De jongen is omstreeks 09.30 uur voor het laatst gezien op de Acaciastraat. Op zijn school in Voorburg is hij zowel dinsdag als woensdag niet verschenen. Zijn familie meldde zich woensdag aan het eind van de ochtend op het politiebureau toen uit een briefje bleek dat Serwesh was weggelopen. De familie maakt zich grote zorgen en vreest dat Serwesh zichzelf mogelijk iets aandoet. De jongen is waarschijnlijk lopend van huis gegaan en heeft geen persoonlijke eigendommen meegenomen. Wel heeft hij de beschikking over een OV-abonnement.

Serwesh MahabierSerwesh heeft een lichtgetinte huidskleur, is ongeveer
1.75m à 1.80m lang, heeft kort zwart haar en draagt een beugel. Hij was woensdagochtend gekleed in een een blauwe spijkerbroek met daaronder witte sportschoenen van het merk K-Swiss. Hij droeg een zwarte jas met witte spikkels en een capuchon. De jas is dubbelzijdig te dragen en heeft op de achterzijde een rits.

De politie heeft een grootscheepse zoekactie opgestart waarbij ook het Parate Peloton is ingezet. De foto van Serwesh is verspreid naar alle politiebureaus in de regio en ook de HTM, ziekenhuizen en ambulancepersoneel is gevraagd om naar Serwesh uit te kijken. Ook is direct na het bekend worden van de vermissing een SMS-alert verstuurd.

Heeft u Serwesh na woensdagochtend 09.30 uur nog gezien of weet hij wellicht waar hij momenteel verblijft, neemt u dan direct contact op met de recherche van Bureau Segbroek via nummer 0900-8844.