Gemeente Dalfsen

Oudleusen plust het dorpsontwikkelingsplan op

16-04-2010

Oproep aan alle Oudleusenaren: kom op 28 april 2010 om 20.00 uur naar de Wiekelaar om mee te praten over LangLeveOudleusen.

In 2007 is het dorpsontwikkelingsplan LangLeveOudleusen met veel inzet en enthousiasme van Oudleusenaren gereedgekomen. Een aantal projecten uit dit dorpsontwikkelingsplan is gerealiseerd, aan andere wordt hard gewerkt. Met externe begeleiding wordt LangLeveOudleusen een Dorpsplanplus. Er hoeft geen nieuw dorpsplan geschreven te worden, maar op welke projectideeën uit het dorpsontwikkelingsplan moeten de themagroepen zich de komende tijd richten?

Tijdens een dorpsavond op 28 april 2010 in de Wiekelaar wil Plaatselijk Belang Oudleusen graag met alle Oudleusenaren van gedachten wisselen over LangLeveOudleusen. Welke projectideeën zijn nu belangrijk en wat is minder belangrijk? En misschien zijn er in de afgelopen tijd ook weer nieuwe wensen die een plekje zouden moeten krijgen in het dorpsplan?

Vervolgens wordt een uitvoeringsplan opgesteld en als dat klaar is, wordt een convenant opgesteld waar het Plaatselijk Belang Oudleusen en de gemeente Dalfsen hun handtekening onder zetten. Met frisse moed kunnen de themagroepen dan aan de slag met de uitvoering van de plannen. Marjan Wagenaar, die het proces vanuit Dorpsplanplus begeleidt, ondersteunt de themagroepen vier jaar lang met de uitvoering.

Daarom een oproep aan alle Oudleusenaren: kom op 28 april 2010 om 20.00 uur naar de Wiekelaar om mee te praten over LangLeveOudleusen.