Gemeente Heemskerk


vrijdag, 23 april 2010

Jonge dieren quiz op Dierendorp

Het is lente en dat is te zien op kinderboerderij Dierendorp! Er zijn veel jonge dieren geboren op Dierendorp. Daarom staat woensdagmiddag 28 april 2010 in het teken van de dieren. Er is quiz georganiseerd over (jonge) dieren. Doe je mee?

Woensdagmiddag 28 april kun je van 13.30 uur tot 15.30 uur meedoen aan een quiz die is uitgezet op de kinderboerderij. De quiz bestaat uit allerlei vragen over dieren die op de kinderboerderij aanwezig zijn. De quiz komt langs alle dieren, zo kun je gelijk de jonge dieren bekijken! Bovendien maak je met het beantwoorden van de quiz kans op een leuke attentie.
Ook in de NME educatieruimte zijn een aantal opdrachten uiteengezet. Hier kun je ook een mooie kleurplaat maken. De activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Het NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmewijzer.nl of www.dierendorpheemskerk.nl. Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

---