Ingezonden persbericht


Hertz verhuurt exclusieve Infiniti-collectie
Vijf nieuwe modellen te huur op Schiphol

Hoofddorp ­ 28 april 2010 >Liefhebbers van eigenzinnige en onderscheidende auto's uit het luxe segment kunnen bij Hertz kiezen voor auto's uit de exclusieve Infiniti-collectie. Hertz Autoverhuur biedt haar klanten als enige Nederlandse verhuurder de keuze uit vijf Infiniti -modellen. Hiermee speelt Hertz in op de vraag naar onderscheidende luxe huurauto's. De premium modellen zijn vanaf vandaag exclusief te huur op Schiphol.

Infiniti, dat in Amerika razend populair is en pas sinds vorig jaar de Europese markt veroverde, staat vooral bekend om haar radicale ontwerpen met innovatieve en intuïtieve technologie. De FX, een rebelse en stoer vormgegeven SUV is hier een goed voorbeeld van.

Met de opname van vijf modellen uit de collectie van de luxe divisie van Nissan speelt Hertz in op de toenemende vraag naar verhuur van exclusieve modellen zoals Infiniti. Van de moderne en sportieve SUV's FX50 en FX37 tot de compacte SUV EX37 met vooruitstrevend design. Tevens zijn de chique G37 sedan en verleidelijke G37 convertibel aan de vloot toegevoegd.

Algemeen Directeur Hertz Benelux Henk van den Helder: 'In de afgelopen jaren is de vraag naar luxe auto's flink toegenomen. Met de vijf modellen van dit premium merk willen wij graag tegemoetkomen aan de wensen van onze loyale klanten. Wij zijn erg trots om als eerste verhuurbedrijf in Nederland deze exclusieve modellen van een premium merk als Infiniti te kunnen aanbieden.'

Over Hertz
Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in 145 landen. Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satellietnavigatiesysteem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.

www.hertz.nl

//////////////