TomTom


Introductie van de TomTom Urban Rider: slimme, gemakkelijke navigatie op gemotoriseerde tweewielers voor dagelijks gebruik

Apr 27 2010

Introductie van de TomTom Urban Rider: slimme, gemakkelijke navigatie op gemotoriseerde tweewielers voor dagelijks gebruik

Amsterdam, 27 april 2010 - TomTom maakt gemakkelijke en slimme motornavigatie beschikbaar voor gemotoriseerde tweewielers met de lancering van TomTom Urban Rider.

Deze slimme motornavigatie heeft niet alleen een handschoenvriendelijk, intuïtief scherm en een vereenvoudigde gebruikersinterface, maar garandeert motorrijders ook de slimste navigatie met de innovatieve technologiën van TomTom, zoals advanced lane guidance en IQ Routes(TM): alles bij elkaar al vanaf EUR299,95.

"Met TomTom Urban Rider maken wij navigatie écht toegankelijk voor elke motorrijder", aldus Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. "Of u uw motor nu gebruikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor lange toertochten in het weekend: hij biedt alles wat u nodig heeft in één voordelig pakket".

De meest opmerkelijke vernieuwing is het vereenvoudigde menu met slechts twee knoppen: `Plan route' en `Bekijk kaart'. Hiermee kunnen motorrijders de weg op zonder gedoe en is het gebruik nog gemakkelijker geworden, dankzij het handschoenvriendelijke scherm met grotere iconen: ideaal voor bediening met handschoenen aan.

Op het gebied van veiligheid is advanced lane guidance een welkome aanvulling op de mogelijkheden van de Rider. Op de meest ingewikkelde snelwegknooppunten geeft dit een realistische 3D-weergave van de verkeerssituatie ter plaatse en dat zorgt voor rust en veiligheid voor de motorrijder.

Voor een nog betere routing biedt TomTom Urban Rider daarnaast de mogelijkheid van IQ Routes(TM). Deze innovatieve technologie van TomTom is gebaseerd op actuele snelheidsgegevens van miljoenen gebruikers om op elk uur van de dag de snelste route te kunnen berekenen.

En om motorrijders te helpen hun kaart up-to-date te houden bij de uitgave van nieuwe versies maakt Tom Urban Rider gebruik van de Map Share(TM)-technologie. Hiermee kunnen zij gratis correcties op hun kaart aanbrengen en profiteren van de duizenden verbeteringen die TomTom-gebruikers dagelijks doorgeven.

Voor de serieuze motorrijders onder u is er nu ook de TomTom Rider Pro. Deze is voorzien van een Bluetooth® headset, voor luid en duidelijk gesproken instructies en om onderweg binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken te kunnen voeren.

TomTom Urban Rider is verkrijgbaar vanaf eind mei vanaf EUR 299,95. Ga voor meer informatie en aanschaf naar http://www.tomtom.com.


-EINDE-