Ingezonden persbericht


Persbericht 28 april 2010

Deel je Oranjefoto's en filmpjes met elkaar via www.koninginnestad.nl

Vanaf vandaag kan iedereen foto's en filmpjes van Koninginnestad Middelburg 2010 naar de Koninginnedagwebsite uploaden. We zijn heel benieuwd naar jullie foto's en filmpjes van de voorbereidingen voor het Koninginnedagfeest en natuurlijk van Koninginnedag zelf.

Subthema's: Voorbereidingen, Koninklijk bezoek en Feest! Door het delen van filmpjes en foto's kunnen we voordat het feest begint al in de oranjestemming komen en na 30 april nog lang nagenieten van het Koninginnedagfeest. De foto's / filmpjes zijn onderverdeeld naar drie subthema's: Voorbereidingen, Koninklijk Bezoek en Feest! Handig is dat je naast de mogelijkheid om zelf een voor een foto's en filmpjes te plaatsen, ook foto's en filmpjes kunt plaatsen via je eigen account bij YouTube, Zeelandnet, Picasa en Flickr (door middel van invoering van link of code). Zo kun je hele fotoalbum in een keer uploaden.

Omroep Zeeland filmpjes
Ook zijn de Koninginnedagfilmpjes van Omroep Zeeland via www.koninginnestad.nl te bekijken. Zo is en blijft www.koninginnestad.nl dé plek waar je nu, maar ook straks alles over Koninginnedag kunt vinden.

Oproep: deel je foto's en filmpjes!

Heb je al leuke voorbereidingsfilmpjes die je met anderen wilt delen? En ben je straks ook benieuwd of jij de leukste foto van Prinses Maxima hebt weten te nemen op 30 april? Deel je leukste en mooiste foto's en filmpjes met elkaar op www.koninginnestad.nl

Noot voor de redactie;