Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Wageningen, 27 april 2010

"Verbouwplannen Hotel de Wageningsche Berg"

Afgelopen week heeft er een presentatie en informatieavond plaats gevonden in Hotel de Wageningsche Berg. Tijdens deze avond waarbij omwonenden, gemeente, belanghebbenden en andere geĂŻnteresseerden aanwezig waren, werd er een uitleg over de verbouwplannen voor Hotel de Wageningsche Berg gegeven.

Hotel de Wageningsche Berg zal vanaf het najaar starten met een grondige verbouwing waarbij het gedeelte dat is gebouwd onder architectuur van Jan Wils zal worden gestript en bijna in originele staat weer zal worden neergezet. Het andere gedeelte van het hotel zal worden gesloopt en nieuw worden gebouwd.

Directeur Jaap Venendaal van Hotel de Wageningsche Berg licht toe: "Zodra dit alles is gerealiseerd zal Hotel de Wageningsche Berg onderdeel uitmaken van het Landgoed en geheel toegankelijk zijn voor bezoekers. Een ieder kan dan genieten van deze prachtige locatie met een uniek uitzicht over de uiterwaarden en natuurlijk schoon in de omgeving met o.a. de Botanische Tuinen van Wageningen Universiteit genaamd Belmont".

Het hotel zal na deze grondige verbouwing bestaan uit 85 hotelkamers, 15 vergaderzalen, business lounge en wellness center. Een terras met een prachtig panoramisch uitzicht, een brasserie en specialiteiten restaurant van in totaal maar liefst 800 m2.



Ingezonden persbericht