Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 28 april 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 28 april t/m zondag 9 mei 2010

Donderdag 29 april
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper reikt de Koninklijke Onderscheidingen uit tijdens de Algemene Gelegenheid. Een aantal collegeleden is hierbij aanwezig. Locatie: Raadzaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Boeve verricht de opening van "De Geheime Tuin", een instelling voor kinder- en jeugdtherapie. Locatie: Zielhorsterweg 59 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont het Bevrijdingsconcert van het Hineni Symfonie Orkest bij. Locatie: Stadshal van de Flint te Amersfoort.

Vrijdag 30 april
09.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade in Hooglanderveen. Locatie: Zorgcentrum St. Jozef, Van Tuyllstraat 25 te Hooglanderveen.

10.00 uur
Wethouder Kruyt opent het Oranjefeest in Nieuwland. Locatie: Feesttent in de Patriciërslaan te Amersfoort.

10.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade in Hoogland. Locatie: Kraailandhof te Hoogland.

11.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de aubade op de Hof. Locatie: de Hof te Amersfoort.

Zaterdag 1 mei
17.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de viering van "40 jaar v.v. VOP". Zij zullen een toost uitbrengen op dit heugelijke feit. Locatie: Sportpark Olympus te Amersfoort.

Zondag 2 mei
20.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij "Highlands Binnen". Er vindt een presentatie plaats betreffende de laatste ontwikkelingen rond het Highlands Festival op 5 juni 2010. Tevens is er een exclusief optreden van Andy Fairweather Low. Locatie: Muziekcafé De Noot, Hamseweg 31 te Amersfoort.

Dinsdag 4 mei
19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en burgemeester Vermeulen van de gemeente Leusden lopen de Stille Tocht en leggen een krans bij de 'Stenen Man' ter gelegenheid van Dodenherdenking. Locatie: Nationaal Monument Kamp Amersfoort, Loes van Overeemlaan 19 te Leusden.

19.30 uur
Wethouder Kruyt woont de Dodenherdenking en kranslegging in Hoogland bij. Locatie: Hoogland monument.

21.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper draagt een gedicht voor tijdens het Herdenkingsconcert door Toonkunst Plus Amersfoort. Locatie: St. Franciscus Xaveriuskerk, 't Zand 31 te Amersfoort.

Donderdag 6 mei
16.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet nieuwe Amersfoorters welkom tijdens de Naturalisatieceremonie. Locatie: Raadzaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 7 mei 2010
18.00 uur
Wethouder Kruyt is op de vierde editie van de Jazzdag aanwezig bij het Trade-diner. Het dag- en avondprogramma bevat verschillende panels, presentaties, workshops, masterclasses, de jazzmarkt en natuurlijk de showcases. Locatie: in de St. Aegtenkapel te Amersfoort.

Zaterdag 8 mei 2010
16.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de bijeenkomst van de Stichting JazzNL Borrel 2010. Locatie: Lieve Vrouwekerkhof 2A, Café Marktzicht te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het Jazzfestival.
Locatie: Grand café Fiji aan de Hof 15-16 te Amersfoort.

Zondag 9 mei
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper legt een krans ter gelegenheid van de Russische Dodenherdenking. Locatie: begraafplaats Rusthof, Dodeweg 31 te Leusden.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort