Digitale kunstgalerie Digital Artwork opent haar virtuele deuren


WORMER, 20100428 -- Art director Sjoerd Smit heeft onlangs zijn digitale kunstgalerie Digital Artwork geopend. Voor zowel particulieren als bedrijven presenteert deze online kunstgalerie kunst op aluminium. De website van Digital Artwork is zeer toegankelijk en de werken zijn uniek en betaalbaar. De gehele maand mei krijgt elke bezoeker van de website www.digitalartwork.nl 15% korting op alle aankopen.

Digital Artwork verkoopt werken van grafisch vormgevers, digitaal kunstenaars en fotografen. De veelzijdige collectie van meer dan 150 kunstwerken wordt afgedrukt op een plaat aluminium met een speciale oppervlaktebehandeling. Door deze aluminium ondergrond krijgt elk kunstwerk, afhankelijk van het interieur, een moderne, strakke en tijdloze uitstraling. De werken bevatten geen lijst, maar hebben een vrijgelaten, onbedrukte aluminium rand. Van ieder werk worden 100 exemplaren verkocht en zijn in diverse formaten verkrijgbaar.

Initiatiefnemer en art director Sjoerd Smit vertelt enthousiast: "Samen met mijn compagnon en grafisch vormgever Thom Bouman willen we het kopen van kunst voor een groot publiek toegankelijk maken. We zijn ervan overtuigd dat daarin nog een hoop winst is te boeken. Onze prijzen zijn laag, omdat wij geen fysieke winkel hebben. Kunstwerken van Digital Artwork zijn uniek, nergens anders te verkrijgen en al te koop voor 150 euro. Kunst voor ieder budget, dat is ons motto."

Op de website www.digitalartwork.nl is de gehele collectie van de kunstenaars en fotografen tentoongesteld. Deze internetcollectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe inspirerende werken. Wil men een werk live bewonderen, dan kan via de website contact met Digital Artwork worden opgenomen.