VROM Starterslening gemeente Amsterdam ten einde


PERSBERICHT Kuijs Reinder Kakes

AMSTERDAM, 20100428 -- Sinds het ontstaan van de VROM starterslening in 2007 hebben circa 900 huishoudens hier gebruik van gemaakt. De starterslening is er speciaal voor mensen die in Amsterdam voor het eerst een woning kopen. Deze regeling loopt nu snel ten einde, aangezien is aangekondigd door de gemeente Amsterdam te zullen stoppen medio mei 2010. Zo waarschuwt Kuijs Reinder Kakes, een grote regionale speler in Noord-Holland met 7 makelaarskantoren.

De ¤ 5,5 miljoen die dienst Wonen, Zorg en Samenleven (WZS) van de gemeente Amsterdam beschikbaar had voor deze lening is bijna op. Of de regeling in de toekomst nog blijft bestaan is niet bekend. Wees er nu dus nog snel bij, is het advies van Kuijs Reinder Kakes.

Kuijs Reinder Kakes, een grote regionale speler in Noord-Holland met 7 makelaars kantoren, waaronder 2 in Amsterdam, adviseert mensen nog zo snel mogelijk gebruik te maken van deze regeling, aangezien het al moeilijk genoeg is om als starter in Amsterdam aan een woning te komen.

"Het is zonde als ook deze regeling ten einde zou komen, die een goede hulp is voor starters. Onze klanten hebben deze regelingen als zeer positief ervaren. Wij adviseren dan ook de nieuwe gemeenteraad om deze regeling in stand te houden", aldus Sander Siegersma van Kuijs Reinder Kakes, Amsterdam.

Persbericht van de gemeente Amsterdam:
www.wonen.amsterdam.nl/woonruimte_kopen/starterslening

Over Kuijs Reinder Kakes:
Kuijs Reinder Kakes bestaat al 75 jaar, en we zijn makelaars en taxateurs, geven hypotheekadvies en bieden vastgoedmanagement-, consultancy- en verzekeringsdiensten aan. Onze thuisbasis is Noord-Holland, en wij zijn met 7 vestigingen uw lokale en regionale vastgoed partner. Wij zijn als geen ander op de hoogte wat er in uw regio speelt en wij kennen onze klanten en hun behoeften. www.krk.nl





Ingezonden persbericht