Nieuwe vacaturebank met 100% focus op de ERP wereld


HARLINGEN, 20100428 -- Met ingang van vandaag bestaat er (eindelijk) een vacaturebank die zich 100% richt op de ERP-wereld. Een dergelijke vacaturebank ontbrak nog voor deze beroepsgroep. Recent onderzoek wees uit dat de behoefte aan zo'n vacaturebank erg groot is.

ERPvacatures.nl is door mensen uit de branche gelanceerd waardoor er een duidelijke aansluiting met de doelgroep is. Met de komst van deze vacaturebank wordt de zoektocht naar een geschikte baan in de ERP*-wereld een stuk overzichtelijker en daarmee ook gemakkelijker.

"We proberen ons te onderscheiden van de grote, algemene vacaturebanken waarin de specifieke ERP vacatures niet meer opvallen tussen de vele honderden, zo niet duizenden andere vacatures", aldus Arno Berwers, directeur van MEC Portals BV uit Harlingen die de nieuwe site ERPvacatures.nl heeft gelanceerd. "Bovendien willen we vraag en aanbod zo goed mogelijk kunnen matchen. Daarvoor zijn belangrijke kenmerken nodig die een algemene vacaturebank niet kan bieden". Hij heeft zelf ruime ervaring in de specifieke ERP wereld en weet dus waar hij over praat.

Voordeel voor Kandidaten

Kandidaten kunnen zich gratis inschrijven op ERPvacatures.nl en hun CV uploaden, waarna ze automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe, passende vacatures. Inschrijven heeft tevens het voordeel dat er nog eenvoudiger via de site gesolliciteerd kan worden.

Werkgever: leverancier of eindgebruiker?

Het komt steeds vaker voor dat medewerkers van eindgebruikers de overstap maken naar de leverancier. Over het algemeen is het avontuur met de daarbij behorende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden de drijfveer. Maar andersom komt ook veel voor. Mooi voorbeeld is de consultant die kiest voor een filevrije standplaats dicht bij huis. Daarom is ERPvacatures.nl er nadrukkelijk voor zowel de leverancier als de eindgebruiker.

Voordeel voor Werkgevers

Werkgevers kunnen op ERPvacatures.nl zeer doelgericht adverteren en daardoor met minimale inspanning direct de juiste doelgroep bereiken. Zij kunnen - zodra de databank voldoende is gevuld - tevens toegang krijgen tot de profielen van de kandidaten die zich hebben ingeschreven.

Introductieaanbieding

De plaatsing van een vacature op ERPvacatures.nl kost tijdelijk slechts ¤ 125,00 exclusief BTW. Deze aanbieding is geldig voor alle plaatsingen die vóór 1 juni 2010 zijn besteld. Daarna zal de normale prijs van ¤ 250,00 per plaatsing gelden.

Voor dat bedrag is in de grote, gevestigde algemene vacaturebanken geen advertentie te plaatsen. Tel daarbij de specifieke benadering van uw doelgroep en de keuze is snel gemaakt!

Kijk voor meer info op: http://www.erpvacatures.nl

*Korte toelichting op de term ERP:
ERP staat voor Enterprise Resource Planning en heeft tot doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. Dit wordt gerealiseerd door de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen onder te brengen in één bedrijfsbrede, geïntegreerde automatiseringsoplossing. Beter bekend als ERP software, ERP pakket of ERP systeem. ERP systemen zijn toepasbaar voor nagenoeg alle typen organisaties, groot en klein en zowel producerend als dienstverlenend.