Hapimag Resort Hörnum breidt verwenconcept verder uit


Pure ontspanning in het nieuwe "Breizh" - Bretonse lekkernijen op Sylt

BAAR, 20100428 -- De Zwitserse aanbieder van vakantiewoonrechten Hapimag breidt het Duitse verwenresort Hörnum de komende maanden uit met de bouw van de "Breizh", een nieuw restaurant, gelegen in de duinen van Hörnum waar gasten vanaf augustus 2010 kunnen genieten van heerlijke gerechten.

Helder en transparant - de moderne architectuur stelt nieuwe normen en polariseert. De omgeving is authentiek en past bij de leefstijl van het eiland. Moderne elementen worden door de architectuur met de natuur verbonden. Glas en hout zijn de hoofdbestanddelen van het nieuwe gebouw en het uitzicht op de Noordzee vormt het centrale element van de architectuur. Zo kunnen de gasten tijdens het diner van de zee genieten. Passend bij de naam is ook het aanbod aan Bretonse gerechten, die nergens anders op het eiland te vinden zijn. Bretonse recepten gecombineerd met de keuken van Sylt zullen de menukaart kenmerken. Vers, rustiek en oorspronkelijk zijn de ingrediënten. Daarvoor zal Hapimag met regionale leveranciers van biologische producten samenwerken. Passend bij de gerechten is er een uitgelezen wijnassortiment. Hapimag investeert ca. 1 miljoen euro in het nieuwe project. Naast het restaurant hebben de strandbezoekers ook de beschikking over openbare toiletten en een kiosk. Daar zijn kleine snacks en drankjes verkrijgbaar voor op het strand.

Hapimag Resort Hörnum voor het hele gezin
Het prachtig gelegen Hapimag resort in Hörnum op het eiland Sylt biedt talloze relax- en verwenconcepten. Een zwembad met grot en waterval, gecombineerd met verwarmd buitenzwembad en uitgerust met verschillende massagestations. Diverse Massage-, cosmetica- en behandelruimtes, een ZEN tuin, een wellnesslounge met open haard en een wellnessparadijs (Finse sauna, kruidenstoombad, stoombad, Hamam en belevenisdouches). Gasten genieten van de aangename warmte van de een hot-stone massage en ontspannen bij een voetreflexzonemassage. Het aanbod is enorm. Het resort beschikt zelfs over een privé spa-wellness-suite met jacuzzi en sauna.