Ingezonden persbericht



()

THAT'S A WRAP(PARTY)

Comedy Central presenteert Entourage Clubnights @ Strandzuid!

Amsterdam, 28 april 2010
Terwijl de laatste scènes van het zevende en tevens laatste seizoen van Entourage worden opgenomen in LA, viert Comedy Central in het pinksterweekend alvast het succes van de serie bij Strandzuid in Amsterdam. In navolging van een waanzinnige eerste editie met niemand minder dan Hollywood hottie Adrian Grenier, belooft Entourage met Holland Hunk DJ Phalerieau (ex TMF VJ Valerio Zeno) minstens zo geslaagd te worden. Naast Valerio zijn ook Eric E, Robert Feelgood en Mitch Crown achter de draaitafels te vinden. Entourage Clubnights vindt plaats op 23 mei in Strandzuid van 17.00uur tot 01.00uur. Entourage is bij Comedy Central elke vrijdag te zien om 23.00uur.

Na uitverkochte edities in Jimmy Woo en Club Vie doet Entourage Clubnights Strandzuid aan. Deze locatie in het hart van Amsterdam Zuid staat bekent om zijn exclusieve evenementen. En exclusief is Entourage Clubnights zeker! De verschillende VIP gedeeltes staan garant voor een belevingsvolle avond voor de speciale gasten en hun "entourage". Zo zullen er op het strand een aantal beeldschone dames, waaronder Miss Sugaware en Claire & Sheila Hills, veel warme en soulfulle house draaien. Het binnengedeelte neemt je mee op een muzikale reis door de jaren 80, 90 en eindigen met dikke house o.l.v. Silverius, Jay Dare, Robert Feelgood, Erick E en de vocalen van niemand minder dan Mitch Crown.

Entourage? C'est quoi ça?
Wie kent de heren nu onderhand niet? Hollywood sweetheart 'Vinnie Chase' is een jonge succesvolle acteur die zijn vrienden, Johnny Drama, Turtle en E. , uit Queens, NY mee naar Hollywood heeft genomen. Samen maken de jeugdvrienden de straten van L.A. onveilig. Hun leven bestaat uit feesten met de mooiste vrouwen, rijden in de nieuwste auto's en netwerken met de machtigste mensen uit de entertainmentindustrie. Maar Entourage gaat vooral vriendschappen, die voor hoofdrolspeler Vincent Chase voor het leven zijn. Op 18 juni begint het nog nooit eerder uitgezonden 4e seizoen van Entourage om 23.00 uur.

Op een mooie pinksterdag wordt Strandzuid in Amsterdam de hotspot waar jij en je entourage kunnen genieten van cocktails, zon, muziek en de vele extra's.

Strandzuid verwelkomt de 'Entourage Package Deal' (Reserveren via info@entourageclubnights.com

Winnen?

Vind jij Pinksteren ook met uitstek geschikt om eens flink verwend te worden? Ga dan naar www.comedycentral.nl en maak kans om op 23 mei geheel verzorgd met je eigen entourage op het feest aanwezig te zijn.

start | 17.00hrs
presale | 15 euro's (easyticket.nl)
door | 17,50 euro's
artists | Erick E . Silverius . Robert Feelgood . Jay Dare . Mitch Crown . Miss Sugaware . Claire & Sheila Hills . Anya & Allanys Weber dresscode ) Summerchique
location | Strandzuid . RAI . Amsterdam
information | www.comedycentral.nl


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht