Krasveiling.nl biedt nieuwe manier van veiling aan


'S-HERTOGENBOSCH, 20100428 -- Iedereen kent het standaard veilingprincipe; er wordt een product getoond, mensen houden hun bordje omhoog en de prijs blijft oplopen. Maar hoeveel leuker wordt een veiling als het aankoopbedrag steeds lager wordt! Dit biedt de nieuwe dienst Krasveiling.nl. Op deze site kunnen bezoekers sinds deze maand de prijzen van verschillende producten omlaag `krassen'. Het is de eerste site in Nederland die deze nieuwe veilingvorm aanbiedt.

Het principe van Krasveiling.nl is simpel. Op de site staan verschillende producten waar veel vraag naar is, maar de prijs daarvan is verborgen onder een kraslaag. Het is nu aan de klant om een aantal `krassen' te kopen, waarmee deze laag weggehaald kan worden en de prijs zichtbaar wordt. Bij elke krasbeurt daalt de prijs van het product. Als deze bevalt, kan het product direct gekocht worden. Is het bedrag niet helemaal wat de klant in gedachte had? Dan kan nog een keer gekrast worden. Maar let op! Per `kras' gaat het bedrag omlaag, dus het risico dat anderen de nieuwe prijs interessant vinden neemt toe. Dit zorgt ervoor dat de klant altijd in spanning zit: moet ik nu kopen of kan ik nog een keertje krassen?

Krasveiling.nl maakt onderdeel uit van Innofrex. Dit bedrijf staat voor innovative, fresh en exiting; drie steekwoorden die passen bij Krasveiling.nl. Dit is namelijk de eerste Nederlandse site die deze veilingvorm aanbiedt. Daarnaast is het assortiment erg divers. Er zijn producten te vinden uit een hogere prijsklasse zoals televisies en laptops, maar ook muziekoortjes en een spelcomputer worden geveild.

En houd de site in de gaten, want binnenkort komt er een spectaculaire actie! Op een later tijdstip volgt meer informatie hierover.

Krasveiling.nl