Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nu ook Nederlandse versie van Easy Diet App beschikbaar Afvallen via een Iphone applicatie in opkomst

Alphen aan den Rijn, 28 april 2010 -- Afvallen via een Iphone applicatie in opkomst. Dat blijkt uit het succes van de in Nederland ontwikkelde Easy Diet App; een succes in het buitenland en nu ook in het Nederlands beschikbaar. De Easy Diet App laat je snel en makkelijk afvallen. De app bevat een gratis 3 dagen dieetplan, handige wizard, dagmenu, boodschappenlijstje en een twitter toepassing waarmee je vrienden laat weten dat je bent gestart met afvallen.

De Easy Diet App werkt eenvoudig. Je eet per dag wat de app je voorschrijft en je hoeft geen moeilijke maaltijden te maken waar je een 'chef kok' voor moet zijn. Met de shoppinglist functionaliteit is het gemakkelijk boodschappen doen want je hebt geen papieren boodschappenlijstjes meer nodig. Je koop precies wat je nodig hebt voor het geselecteerde dieetplan.

Het 3 dagen dieet is gratis. Voor extra dieet plannen betaal je ¤ 2,39 maar dan kun je zze oneindig gebruiken. Er zijn geen dure abonnementen nodig. Boodschappen voor het dieet doe je gewoon in de winkel. Dure boeken, eiwitshakes of pillen zijn niet aan de orde. De dieet plannen maken alleen gebruik van natuurlijke producten. Toe aan een nieuw dieetplan? Met een druk op de knop staat hij op je mobieltje.

De Easy Diet App is nu ook beschikbaar op voor android toestellen en de Nederlandse versie voor Android is in ontwikkeling.

Over de maker

Sixpack helpt toonaangevende merken en organisaties met innovatieve apps bij de ontwikkeling van een succesvolle mobiele strategie. Oprichter en CEO van het bedrijf, Boudewijn Verkerk: 'We zijn er van overtuigd dat mobiele (web)apps een veelbelovende toekomst hebben. En dat is niet zo vreemd. Denk alleen maar eens aan de verbluffende toename van de verkoop van smartphones en het nog altijd groeiende gebruik van mobiel internet. Daarnaast zien we een duidelijke, mijns inziens noodzakelijke, ontwikkeling van 'enterprise apps'. Organisaties ontdekken steeds beter hoe ze door het gebruik van inventieve en slimme mobiele applicaties de relatie met hun klanten verder kunnen versterken.'Voor meer informatie over de Easy Diet App: www.sixpackapps.nl

///


Noot voor de redactie,