Gemeente Haaren


nieuws voor starters: verkoop Sancta Monica van start

Goed nieuws voor starters: verkoop Sancta Monica van start

dop in uitvoering

Donderdag 29 april, start de verkoop van een uniek woningbouwproject: de herontwikkeling van het voormalig klooster Sancta Monica in Esch.

De doelgroep is starters op de koopwoningmarkt. Lees de verkoopadvertentie elders in dit blad en reageer!

Sancta Monica

De samenwerkende partijen Cornelis Huygens Projectontwikkeling, Woonstichting Woonwijze en de gemeente Haaren zijn trots op het resultaat: in en bij het voormalige klooster Sancta Monica komen 44 betaalbare woningen. Met verkoopprijzen vanaf EUR 114.660,- v.o.n. met Maatschappelijk Gebonden Eigendom komt een koopwoning voor starters op de woningmarkt binnen handbereik.

Interesse?

Iedereen die belangstelling heeft in het project kan dit kenbaar maken bij de verkopend makelaar Rücker Raaijmakers Makelaardij, tel (073) 613 15 15. Om in aanmerking te komen voor één van de woningen is inschrijving bij de gemeente Haaren op de zogenoemde lijst van gegadigden vereist. Toewijzing vindt vervolgens plaats binnen de doelgroep starters op datum van inschrijving.

Meer weten?

Meer informatie over dit bijzondere woningbouwproject vindt u op de website www.sanctamonica.nl of via Rücker Raaijmakers Makelaardij. Zij zijn bereikbaar via info@rrmakelaardij.nl en op telefoonnummer (073) 613 15 15.