RTL Group

Ontknoping halve finales Europa League bij RTL 7

Welke ploeg staat er straks in de finale van de Europa League? En welke Nederlandse spelers kunnen we dan bewonderen, want Ruud van Nistelrooy, Eljero Elia en Joris Mathijsen zijn met HSV nog in de race hiervoor, net als Dirk Kuyt en Ryan Babel met Liverpool. De beslissende halve finales worden op donderdag 29 april gespeeld en zijn te zien bij RTL 7.

Het duel tussen Fulham uit de Engelse Premier League en HSV uit de Duitse Bundesliga is live te zien bij RTL 7. De heenwedstrijd in Hamburg kende geen winnaar (0 - 0) en dus ligt alles nog helemaal open.

Ook de andere halve finale, tussen Liverpool en Atletico, is alles behalve beslist. In Madrid was de thuisclub de Engelsen weliswaar de baas, maar wel met de kleinst mogelijke marge (1 - 0). RTL 7 zendt Liverpool - Atletico Madrid later op de avond uit als ruime samenvatting.

Aansluitend volgt daarna de samenvatting van FC Den Bosch - Helmond Sport uit de Jupiler League Playoffs. Zien we een van beide ploegen straks terug in de Eredivisie?

De voetbalavond bij RTL 7 wordt gepresenteerd door Humberto Tan en Pierre van Hooijdonk schuift bij hem aan voor het analyseren van de wedstrijden. Leo Driessen doet het commentaar bij de livewedstrijd en Marcel Maijer is in Madrid voor de interviews na de wedstrijd.

Uitzending: RTL 7, donderdag 29 april
20.30 uur Fulham - HSV LIVE
23.15 uur Liverpool - Atletico Madrid
00.00 uur Play-offs Jupiler League

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.