Werkgevers akkoord met CAO schoonmaakbranche

29/04/2010 10:15

OSB

Convenant speerpunt toekomst schoonmaakbranche

's Hertogenbosch, 30 april. De werkgevers in de schoonmaakbranche verenigd in de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) zijn akkoord met het principe CAO akkoord dat vorige week is gesloten met de vakbonden. Tijdens eens speciale extra Algemene Ledenvergadering van de OSB in Tiel ging een ruime meerderheid van de leden akkoord met het gepresenteerde CAO voorstel voor 2010 en 2011.

"Onze leden zijn met een ruime meerderheid akkoord gegaan met een eerlijke CAO voor onze schoonmaakbranche ", aldus voorzitter Hans Simons van OSB:" Speerpunt van de CAO overeenkomst is het tot stand komen van een convenant voor een eerlijke en gezonde marktwerking. Baanbrekend daarin is de samenwerking tussen werkgevers, vakbonden, opdrachtgevers en overheden. Dit convenant zal moeten leiden tot een verdere verbetering en continuïteit van onze voor de maatschappij zo belangrijke schoonmaak branche."

De komende weken zullen de details van het principe akkoord verder worden uitgewerkt, waarna de definitieve CAO kan worden vastgelegd.





http://www.osb.nl