Ajax supporter 'Darko' verhuist vandaag naar de Arena

29/04/2010 10:28

AEGON Nederland

Om zijn favoriete voetbalclub aan te moedigen heeft Darko zich afgelopen zaterdag opgesloten in de Ajax Fan Box op het bordes van de stadsschouwburg op het Leidseplein in Amsterdam. Vandaag om 16:00 verhuist de Ajax Fan Box met Darko naar de ArenA. Darko blijft in zijn Fan Box en hoopt na de wedstrijd NEC- Ajax op zondag 2 mei het kampioenschap te vieren met zijn voetbalhelden.

Vanmiddag om 14:00 wordt begonnen met de verhuizing van Darko en wordt de Ajax Fan Box van het bordes gehaald. Om 16:00 zullen de Box en Darko beginnen aan de tocht naar de ArenA, uitgezwaaid door de kinderen van de Ajax Kids Club en Ajax mascotte Lucky. De kinderen van de Ajax Kids Club brengen allen zelf gemaakte spandoeken mee en de leukste spandoeken komen zaterdag tijdens de public viewing in de ArenA te hangen.

De Ajax Fan Box is een actie van hoofdsponsor AEGON. Een week lang, 24 uur per dag, leeft deze fan intens mee met de selectie van Ajax, tot en met de zinderende ontknoping van de competitie op zondag 2 mei. Via zijn eigen blog, twitter (@hartvoorajax.nl) en livestreaming op

www.hartvoorajax.nl staat Darko vanaf zaterdag continu in contact met iedereen die Ajax een warm hart toedraagt.


- Einde persbericht -

Noot aan de redactie:

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht, of wilt u Darko interviewen, dan kunt u bellen met Communicatie Nederland van AEGON Nederland, Guido Deuzeman, telefoon 06-22 74 52 82.





http://www.hartvoorajax.nl