Senternovem

29-04-2010 |

Handleiding BOEG: 'BOdemEnergie en Grondwaterverontreiniging, het ijs gebroken'

In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Ondergrondse Energieopslagsystemen (www.nvoe.nl) heeft Arcadis in samenwerking met Deltares, het ministerie van VROM en Agentschap NL een handleiding opgesteld voor het installeren van WKO's nabij en ook in grondwaterverontreinigingen.

Handleiding BOEG De Handleiding BOEG geeft, naast technisch-inhoudelijke en juridische informatie, een uitgebreide beschrijving van de te zetten stappen naar de realisatie van een WKO in een gebied waar bodem en grondwater zijn verontreinigd. De handleiding is zodanig opgezet dat deze geschikt is voor alle mogelijke betrokken partijen waarbij het onderwerp op verschillende niveaus en vanuit diverse perspectieven wordt belicht, variërend van algemene informatie voor projectontwikkelaar en overheidsinstantie tot detailinformatie voor de ontwerper.

Op 7 juni zal er een introductiemiddag plaatsvinden in Utrecht van 13.30-16.00. Tijdens deze middag zullen de auteurs van de handleiding een introductie geven. In verschillende presentaties worden tips gegeven om knelpunten op te lossen en interessante praktijkvoorbeelden toegelicht en er zal ook voldoende gelegenheid zijn voor discussie en interactie vanuit de zaal. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn wordt u verzocht zich per email op te geven bij Bart van der Mark van AgentschapNL.

Meer informatie

Introductiemiddag BOEG: BOdemEnergie en Grondwaterverontreiniging, het ijs gebroken
Warmte Koude Opslag

Downloads

Handleiding BOEG: 'BOdemEnergie en Grondwaterverontreiniging, het ijs gebroken', 6 april 2010
Wijzigingsdatum |

29-04-2010