Gemeente Etten-Leur

Elf inwoners koninklijk onderscheiden

Elf inwoners Etten-Leur koninklijk onderscheiden

Ter gelegenheid van Koninginnedag 2010 is aan elf inwoners van Etten-Leur een koninklijke onderscheiding toegekend. Tot hen behoort het echtpaar Maas-Joosen.

Burgemeester H. van Rijnbach-De Groot heeft op donderdag 29 april tijdens een feestelijke bijeenkomst in de raadszaal de versierselen uitgereikt aan tien decorandi. De elfde kon wegens verblijf in het buitenland niet aanwezig zijn. Aan haar wordt het versiersel op een later moment uitgereikt. De gedecoreerde inwoners zijn:

De heer C.F.G.M. Bartels - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten binnen de paardensport in Etten-Leur, het St.Nicolaascomité en de personeelsvereniging van de gemeente Etten-Leur.

De heer J.P.M. Bastiaansen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten binnen de KPJ Etten, stichting carnaval De Stijloren, stichting Amilto, Stichting Etten-Leur Promotion (STEP) en stichting Samengestelde wedstrijden Etten-Leur.

Mevrouw M.A.F. Dielemans - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten voor de telefooncirkel van het Nederlandse Rode Kruis, het Gehandicaptenplatform Etten-Leur, Zorgbelang Brabant (voorheen Regionaal Patiënten Platform), Cliëntenraad van het Anbarg en de WMO-adviesraad.

De heer C.E.A.M. van Elteren - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij de harmonie Constantia, voetbalvereniging Unitas '30, blaaskapel De Joekels en de Wielerclub Liesbos.

Mevrouw A.E.M. Kerstens-Van Dijk - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten voor de Petruskerk, voor de stichting GGZ Breburg Groep Etten-Leur (voorheen psychiatrisch instituut Het Hooghuys) en als mantelzorgster.

De heer C.W. Luijten - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten als penningmeester van de Tennisclub Etten.

Mevrouw J.M. Maas-Joosen - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten binnen de Katholieke Vrouwen Organisatie afd. Etten-Leur, de Zonnebloem afd. Etten-Leur, de Kath.Bond van Ouderen Centrum/Zuid en de Lambertusparochie.

De heer J.M. Maas - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij de voetbalclub DSE, de Etten-Leurse Paardendagen, de Kath.Bond van Ouderen Centrum/Zuid, campingboerderij De Bellehoeve en voor oudere buurtbewoners.

De heer L.J.G.M. Mol - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij Scouting Etten-Leur, Popmarkt en Pop Inn, Stichting Etten-Leur Promotion (STEP), stichting Amilto, de kermispromotiecommissie en het standwerkersconcours op de Jaarmarkt.

De heer I.W.Roeloffs - Lid in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten bij voetbalvereniging Unitas '30, de Etten-Leurse Biljartcompetitie, toerwielervereniging De Turfrijders, stichting Adriaan van Bergen, stichting Marathon Brabant, atletiekvereniging Achilles, Profwielerronde van Etten-Leur, Wielerronde van Leur en stichting Leur kleurt Oranje.

Mevrouw B.M.Rijnen-Faber - Ridder in de Orde van Oranje Nassau

vanwege langdurige vrijwilligersactiviteiten als voorzitter van de ouderraad van basisschool De Bombardon, voorzitter van de stichting Stedenband Etten-Leur / Siauliai en bestuurslid van de stichting Vrienden van Avoord. Voorts is zij vanaf 1998 onafgebroken lid van de gemeenteraad, tevens leider van de PvdA-fractie en tot voor kort plaatsvervangend raadsvoorzitter.

20090420\pwm\0515
30 april t/m 16 mei

Er zijn 2 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl