Ruim 35.000 Spaanse motoren beveiligd met Nederlands product

29/04/2010 14:15

Permanentmark Security Systems Europa

MAASTRICHT - Het Nederlandse bedrijf "Permanentmark Security Systems Europe" brengt al ruim 25 jaar setjes op de markt ter voorkoming van diefstal. Een belangrijk hulpmiddel voor nationale en internationale opsporingsinstanties bij het terugvinden van gestolen goederen. De merktekens aangebracht met Permanentmark zijn absoluut onuitwisbaar. De merktekens kunnen zichtbaar of onzichtbaar zijn. Er worden setjes gemaakt voor alle denkbare materiaal soorten.

"Eigendommen die eenmaal onuitwisbaar zijn gemerkt, zijn zeer riskante objecten voor dieven", legt directeur John Conemans van Permanentmark uit.

Een Spaanse verzekeringsmaatschappij heeft een eerste order geplaatst voor het leveren van een groot aantal UV-merksetjes voor motoren.

Met deze setjes kan iedereen, eenvoudig en razendsnel, het chassisnummer van zijn/haar motor onzichtbaar etssen/graveren op een 10-tal plaatsen op de motor. De aangebrachte merktekens zijn alleen maar zichtbaar onder UV-licht (black-light).

Op permanentprotect.es/instalacion.html staat een zeer duidelijke instructie film.

Permanentmark heeft gelieerde agentschappen in Europa, Noord-Amerika en Afrika die de sets aldaar zelf vervaardigen en nationaal verspreiden. Het Nederlandse hoofdkantoor huist in het Limburgse Bunde bij Maastricht.

Voor meer informatie: zie www.permanentmark.com





http://www.permanentmark.com