Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


29/04/10 15:24

Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen tijdens lintjesregen

Op 29 april 2010 vond de lintjesregen plaats. Ook in onze gemeente reikte burgemeester Bruijn twee Koninklijke Onderscheidingen uit. De heer van Dijk uit Spaarndam en de heer Fijen uit Halfweg mochten de onderscheiding in ontvangst nemen.

De heer van Dijk is op diverse terreinen als vrijwilliger actief. Zo is hij penningmeester en bestuurslid van de Stichting Dorpscentrum Spaarndam, vrijwilliger bij de Sint Adalbertuskerk in Spaarndam, penningmeester van de operettevereniging Hulsbergen en bezorgt hij maaltijden bij ouderen en hulpbehoevenden als vrijwilliger bij Tafeltje-dek-je.

De heer Fijen verricht jaren vrijwilligerswerk op verschillende gebieden. Onder meer als voorzitter van de scheidsrechterscommissie van de KNVB, bestuurslid van en vrijwilliger bij voetbalvereniging NAS, lid van het bestuur van de HAVO/VWO school Fons Vitae, voorzitter van stichting Paardenmuur, vrijwilliger bij de stichting Gilde van de Stompe Toren en lid van het parochiebestuur van de Onze Lieve Vrouwe Geboorte in Halfweg. Ook is de heer Fijen raadslid en wethouder van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude geweest.

Voor deze bijzondere prestaties zijn beide heren bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op 29 april 2010 om 11.00 uur werden de bijbehorende versierselen door de burgemeester uitgereikt.

---

nieuwslijst