Gemeente Gennep


Persberichten

Lintjesregen 2010
EMBARGO TOT 29 APRIL 2010 12.00 UUR

Het is weer bijna zover: de lintjesregen. Ook in de gemeente Gennep vindt op 29 april 2010 de uitreiking van de eremedailles plaats. Maar liefst elf inwoners ontvangen deze dag een Koninklijke Onderscheiding uit de handen van burgemeester Marlies de Loo. De dag erna, op Koninginnedag, bedankt het gemeentebestuur alle nieuw- en oud-gedecoreerden met een bijeenkomst in het stadhuis.

Lintjesregen
Op donderdag 29 april aanstaande reikt burgemeester De Loo tussen 09.00 uur en 12.00 uur elf Koninklijke Onderscheidingen uit. Zij legt 's ochtends een aantal huisbezoeken af en vier personen worden gezamenlijk gedecoreerd in het gemeentehuis. De volgende inwoners van de gemeente Gennep ontvangen een Koninklijke Onderscheiding:

Mevrouw A.J.W.P. Pubben uit Ottersum, de heer T.H. Holthuysen uit Milsbeek, de heer L.J.P.M. Tacken uit Milsbeek, de heer J.J. van den Hoogen uit Milsbeek, mevrouw C.H.P.M. Kersten uit Gennep, de heer P.G.A. Sluiters uit Gennep, de heer T.E.A.M. Noij uit Gennep, de heer S. Lekatompessij uit Gennep en mevrouw H.M.L. Meijer uit Ottersum worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau;

De heer T. van Leeuwen uit Gennep en de heer J.J.M. Opsteegh uit Gennep worden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Koninginnedag
Het gemeentebestuur nodigt alle gedecoreerde inwoners van de gemeente Gennep op 30 april 2010 om 11.00 uur uit op het stadhuis. Zij worden tijdens deze bijeenkomst bedankt voor hun inzet voor de samenleving. Sinds de Koninginnedag van vorig jaar hebben in totaal vijftien Gennepenaren een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Zij worden bij deze bijeenkomst extra in het zonnetje gezet door de burgemeester. Na de bijeenkomst, vanaf 12.15 uur, brengt het gemeentebestuur een bezoek aan de activiteiten die plaatsvinden in de vijf kernen van de gemeente.