Gemeente Dalfsen

Openluchtbaden Gemeente Dalfsen in meivakantie open

29-04-2010

Wethouder Von Martels verricht officiële opening.

Dalfsen/Nieuwleusen - De openluchtbaden Gerner in Dalfsen en De Meule in Nieuwleusen openen op zaterdag 1 mei aanstaande de poorten. Dat geeft de jeugd de mogelijkheid om in de meivakantie van het zwembad te genieten. Wethouder Von Martels verzorgt de seizoensopening in zwembad De Meule in Nieuwleusen.

Officiële Opening
In de meivakantie gaan de openluchtbaden van de Gemeente Dalfsen weer open. Het wordt weer 20 weken lang genieten van de mooie baden in Dalfsen en Nieuwleusen. De jeugd kan van zaterdag 1 mei tot en met 9 mei een frisse duik in de baden nemen tussen 13.00 en 16.45 uur. Vanaf 10 mei zijn de baden op de gebruikelijke tijden open voor het publiek. De openingstijden zijn te vinden op www.dalfsen.nl. De officiële opening vindt dit jaar plaats in zwembad De Meule waar wethouder Maurits von Martels de openingsduik verricht.

Tarieven
Een los kaartje voor de jeugd kost in 2010 EUR 2,25 en een jeugdabonnement kost EUR 37,50. Zwemmen met het gezin? Dat kan voor EUR 118,50. Het volledige tarievenoverzicht is te vinden op de website van Dalfsen: www.dalfsen.nl