Gemeente Wassenaar

Wassenaar in cijfers

Wassenaar in Cijfers bevat meer dan 750 onderwerpen afkomstig van onder andere het CBS, Ministeries en het UWV.

De pagina kerncijfers van de website is met een nieuwe dienstverlening uitgebreid. Bezoekers van de website kunnen allerlei cijfers vinden over bijvoorbeeld Hoe hoog is de werkloosheid? Loopt de misdaad ook terug in Wassenaar? Hoeveel inwoners heeft Wassenaar eigenlijk? Op dit soort vragen zijn antwoorden te vinden met Wassenaar in Cijfers.

"Wassenaar in Cijfers" bevat meer dan 750 onderwerpen afkomstig van onder andere het CBS, Ministeries en het UWV. Veel van de gegevens zijn op wijkniveau beschikbaar. Alle belangrijke openbare bronnen zijn in dit systeem samengebracht. De cijfers van Wassenaar kunnen worden vergeleken met de gemiddelden van gemeenten van dezelfde grootte, de provincie en heel Nederland. De informatie wordt gepresenteerd in zelf samen te stellen tabellen, grafieken en kaarten. Het resultaat kan worden geprint en opgeslagen. Het statistische systeem wordt elk kwartaal geactualiseerd door het bedrijf ABF Research uit Delft.

De gemeente Wassenaar verwacht met deze dienstverlening dat inwoners, verenigingen, ambtenaren en andere belangstellenden met statistische vragen op een snelle en gebruiksvriendelijke manier worden geholpen. Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070
E: gemeente@wassenaar.nl