Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond

Amersfoort, 29 april 2010

NU KNLTB.TV: HET ONLINE TENNIS TELEVISIESTATION!

Deze week heeft de KNLTB de portal www.knltb.tv gelanceerd: hét nieuwe online televisiestation voor tennisliefhebbers. In samenwerking met Unicem Media is deze portal, waar video, film en liveregistratie van tennis elkaar vinden, tot stand gekomen. Vanaf 3 mei a.s. starten de uitzendingen over de Davis Cupontmoeting tegen Italië.

Davis Cupwedstrijden live volgen
Op 7, 8 en 9 mei zijn de wedstrijden van de Davis Cup tegen Italië live te volgen via www.knltb.tv. Alle tennisliefhebbers kunnen de wedstrijden op de voet volgen. De Davis Cupontmoeting zal dus live en exclusief op internet te zien zijn. De KNLTB treedt hierbij op als producent in samenwerking met Unicem Media.

Voorbereidingen in beeld
Beide teams zijn al vanaf maandag 3 mei in Zoetermeer om zich voor te bereiden op het duel. We geven de tennisfans een kijkje achter de schermen. Hoe zien de voorbereidingen van de teams eruit? En wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van zo'n groot evenement? Er zullen regelmatig filmpjes worden gepubliceerd met interviews met captain Jan Siemerink, de spelers, de mannen in pak voor het official dinner op woensdag 5 mei, sfeerbeelden van het straattennis op donderdag 6 mei voorafgaand aan de officiële loting. Dit en nog veel meer is te volgen via www.knltb.tv