Ingezonden persbericht

Kees van der Luijt vertrekt bij Inter Access

Hilversum, 29 april 2010 - De heer C.H.J. (Kees) van der Luijt RA zal per 1 mei 2010 Inter Access verlaten. Na een dienstverband van bijna negen jaar als Lid van de Raad van Bestuur in de hoedanigheid van CFO heeft hij besloten om zijn carrière buiten Inter Access voort te zetten.

Inter Access heeft, onder andere recent door middel van een herfinanciering, een goede basis gevormd voor een nieuwe periode van groei. De strategische focus die Inter Access heeft doorgevoerd, gericht op ICT-dienstverlening aan middelgrote en grote organisaties, vormt een uitstekend uitgangspunt voor dienstverlening op het gebied van Service-Oriented Architecture, Adaptieve Infrastructuur-oplossingen en oplossingen gericht op het Nieuwe Werken.

Voor de bijdrage die Kees van der Luijt de afgelopen negen jaar heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van de onderneming is Inter Access hem zeer erkentelijk. Wij wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten.

De functie van CFO bij Inter Access zal worden ingevuld door de heer drs C.A. (Kees) van Rooden RA, die afkomstig is van Stork en uitgebreide ervaring in zakelijke (ICT-) dienstverlening heeft.