Plantijn Hogeschool in zee met Schoolrock

29/04/2010 18:13

Plantijn Hogeschool

Schoolrock Sint-Rita, dat op 1 mei plaatsvindt in het Sint-Rita College te Kontich, mag dit jaar rekenen op een nieuwe sponsor. Plantijn Hogeschool wil door sponsoring van festivals en evenementen waar jongeren aanwezig zijn, zijn naambekendheid verhogen en de jeugd ontmoeten in hun leefwereld.

Plantijn Hogeschool is ook partner op tal van andere festivals. Ockxfest, Mano Mundo, Afterschoolrock Party, Puntpop, Laundry Day, Rock Edegem, Casa Blanca, Summer Festival.

Toekomst @ Work

Meer dan vertellen dat ze praktijkgerichte opleidingen aanbieden, tonen ze het op het terrein. Hun

nieuwe baseline'Toekomst @ Work' komt op de festivals steeds tot uiting. Zo is Plantijn Hogeschool aanwezig met een grasgroen busje dat dienst doet als redactie voor de studenten Journalistiek. Zij brengen live verslag uit op het festival en posten alles in het busje op de blog www.plantijnatfestival.be.

De bezoekers van Schoolrock zullen er niet aan ontkomen: studenten die interviews afnemen, fotograferen en filmen zullen druk in de weer zijn. Liefhebbers kunnen hun gsm nr. in de plantijnbrievebus droppen en misschien een hip festival T-shirt winnen.

Als dat geen leuke manier is om kennis te maken met hoger onderwijs.