Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Van 29 april t/m 2 mei in Keukenhof
JAN, JANS EN DE KINDEREN on tour

Hoofddorp, 27 april 2010 - Jan, Jans en de kinderen ­ al 40 jaar de leukste strip van Nederland ­ gaat 'on tour'! Een reis door het leven van de stripfamilie. Kom naar de feestelijke opening in Keukenhof en ontmoet tekenaar Jan Kruis! Komt dat zien!

Op donderdag 29 april om 11.00 uur is de officiële opening van het reizende Jan, Jans en de kinderen-dorp met schattige huisjes. Bekijk in het huisje van Jans hoe de mode sinds de jaren zeventig is veranderd en bij Karlijn wat pubers zoal bezighoudt. Bijna alle stripkarakters hebben hun eigen huisje. Ook de onthulling van het grote Rode Kater bloemmozaïek, de je-weet-wel kater gemaakt van oranje bloemen, vindt die dag plaats. Libelle-hoofdredacteur Franska Stuy onthult het bloemenkunstwerk samen met de Rode Kater. En: dagelijks lekker knuffelen met de Rode Kater van 11.00 tot 12.00 uur.

Fototoestel mee!
Nieuw: gratis Rode Kater App voor op je Iphone en Windows Mobile! rodekatericon

Over Libelle


* Met een wekelijkse oplage van bijna 500.000 per week en een sitebezoek van 400.000 bezoekers per maand bereikt Libelle ruim 32% van de Nederlandse vrouwen en 11,6% van de Nederlandse mannen.


* Op de 14de Libelle Zomerweek van 17 t/m 23 mei worden 80.000 bezoekers verwacht

Over Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 9 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Follow us @
cid:image007.gif@01CAD1A9.CDE474A0

Sanoma Uitgevers

Noot voor de redactie (