Nu ook de Bart Smit CadeauCard in verkoop bij Primera

29/04/2010 08:43

Coöperatie Primera b.a.

Na de start van de verkoop van cadeaukaarten bij Primera in 2008, is het assortiment cadeaukaarten, bestaande uit ruim 40 cadeaukaarten, fors gegroeid. In april zijn er weer 3 nieuwe cadeaukaarten aan het assortiment van Primera toegevoegd; de Bart Smit CadeauCard, de Nationale Bloemenbon en de JewelCard.

Bart Smit CadeauCard

De Bart Smit CadeauCard is door de koper met ieder gewenst bedrag op te waarderen en in delen te besteden bij meer dan 250 Bart Smit filialen en op bartsmit.com.

Nationale Bloemenbon

De Nationale Bloemenbon is een cadeaukaart die bij alle ruim 1.300 Fleurop bloemisten te besteden is. Ook deze cadeaukaart is met ieder gewenst bedrag op te waarderen en in delen te besteden.

JewelCard

De JewelCard is te besteden bij meer dan 200 aangesloten zelfstandige juweliers in Nederland. Met een minimum van 20 euro is de JewelCard met elk bedrag op te waarderen.

Steeds meer retailers zijn van de papieren cadeaubon overgestapt naar de plastic cadeaukaart. Door de landelijke dekking met ruim 400 Primera winkels, de goede bereikbaarheid en het ruime assortiment cadeaukaarten, zagen ook deze partijen mooie kansen in een samenwerking.

Door de toevoeging van deze 3 nieuwe cadeaukaarten bestaat het assortiment van Primera inmiddels uit ruim 40 cadeaukaarten. Naast kaarten van retailers, zoals de Bijenkorf, Prénatal, Media Markt en V?, verkoopt Primera ook cadeaukaarten van iTunes, GiftFor2 en de Nationale EntertainmentCard. Het assortiment cadeaukaarten bij Primera is nog steeds groeiende, in juni 2010 worden er weer een aantal nieuwe cadeaukaarten toegevoegd.





http://www.primera.nl

http://www.primera.nl