Ingezonden persbericht


Nieuwe koffiesmaak NESCAFÉ Dolce Gusto speciaal voor Moederdag

Veel vrouwen maken zich al op voor de zomer. De sportscholen puilen uit en fleurige zomeroutfits worden alvast een maatje kleiner ingeslagen. Hoewel de meeste feestdagen achter de rug zijn, komt er met Moederdag nog een riskante dag aan voor lijnende moeders. NESCAFÉ Dolce Gusto presenteert daarom, in plaats van chocolade en andere zoetigheid, een alternatief Moederdagcadeau: de nieuwe smaak Latte Macchiato Unsweetened.

Lekker en makkelijk
Met de Dolce Gusto-koffiemachine is er met een handomdraai een Latte Macchiato Unsweetened te zetten; melk met een laag heerlijke, volle espresso. Dolce Gusto, waarvan de naam zelf 'zoete smaak' betekent, biedt met deze speciale Latte Macchiato variant uitkomst voor wie niet van te zoet houdt: de smaak bevat geen toegevoegde suikers.

Afbeelding 10.png

Dolce Gusto
De NESCAFÉ Dolce Gusto-machine is verkrijgbaar bij elektronicazaken, adviesprijs al vanaf ¤ 99,-. De capsules met 100% Arabica-koffie zijn verkrijgbaar in de supermarkt, adviesprijs per doosje met 16 capsules is ¤ 4,69. De smaak Latte Macchiato Unsweetened is exclusief verkrijgbaar op www.dolce-gusto.nl
Noot voor redacties

----------
Noot voor redacties,