Eerste VISI-keurmerk uitgereikt aan KPD Automatisering


Softwarepakket KPDVisi goedgekeurd volgens VISI-systematiek 1.2

OEGSTGEEST, 20100429 -- Het eerste keurmerk voor een 1.2-versie van een VISI-softwarepakket is uitgereikt aan KPD Automatisering. Tijdens het CROW XL congres overhandigde Iman Koster, directeur van CROW, dit keurmerk aan Rob Wiegers, manager business development van KPD Automatisering.

Een gebruiker van VISI-software wil zekerheid hebben dat de samenwerkende partijen in een bouwproject te allen tijde over de meeste recente documenten en afspraken beschikken. Met behulp van VISI worden immers belangrijke afspraken over planningen, wijzigingen en betalingen gemaakt. Het keurmerk `VISI-compatible software' waarborgt dat softwarepakketten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, wat de VISI-gebruiker de gewenste zekerheid biedt. KPD Automatisering is de eerste softwareleverancier die aan de door CROW gestelde eisen voldoet.

Over VISI
Bij bouwprojecten zijn vaak veel partijen betrokken. Goede communicatie is dan essentieel. VISI is de standaard waarmee partijen, met behulp van speciale VISI-softwarepakketten, digitaal met elkaar kunnen communiceren. Dit komt de kwaliteit en efficiency van bouwprojecten ten goede en kan faalkosten voorkomen. VISI-communicatie is inmiddels al in honderden bouwprojecten ingezet. Meer informatie over VISI: www.visi.nl.

Over KPD Automatisering
KPD Automatisering is ruim 25 jaar ontwikkelaar en leverancier van software voor bestekschrijven, calculeren en plannen in de bouw- en gww-sector. Deze software is gebaseerd op de nieuwste Microsoft .NET-technologie en voorzien van een CROW-keurmerk. KPD Automatisering levert een compleet dienstenpakket variërend van het schrijven van een plan van aanpak tot en met de implementatie en nazorg. Het bedrijf is 100% eigendom van Brink Groep. Meer informatie is te vinden op: www.kpd.nl.

Over CROW
CROW is het nationale kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte. Een not-for-profitorganisatie waarin overheid en bedrijfsleven samenwerken aan het ontwikkelen, verspreiden en beheren van praktisch toepasbare kennis voor beleidsvoorbereiding, planning, ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud.





Ingezonden persbericht