Humana lanceert unieke gratis WK Pool


Stichting Humana biedt alle voetbalfans de mogelijkheid om een eigen online WK Pool te maken

BUNNIK, 20100429 -- Stichting Humana biedt alle voetbalfans de mogelijkheid om een eigen online WK Pool te maken. Leuk om te spelen met familie, vrienden, clubgenoten of collega's. Voor het eerst in Nederland is de WK Pool vanaf de desktop te volgen met de unieke Humana WK Pool 2010 widget.

Stichting Humana biedt alle voetbalfans de mogelijkheid om een eigen online WK Pool te maken. Leuk om te spelen met familie, vrienden, clubgenoten of collega's. Voor het eerst in Nederland is de WK Pool vanaf de desktop te volgen met de unieke Humana WK Pool 2010 widget.

"Met deze WK Pool bieden wij dit WK echt iets unieks, en het is een leuke link naar alle projecten in Afrika die Humana financiert", volgens Marc Vooges, algemeen directeur van Humana. "Het WK in Zuid-Afrika is een goede gelegenheid om aandacht te vragen voor de projecten van Humana, want van oude kleding financiert Humana vele projecten op het gebied van gezondheid, educatie en ontwikkeling in Afrika".

Humana hoopt de grootste pool dit jaar te worden en zal inzetten op free publicity en ook social networks.

De WK Pool is direct te downloaden of online in te vullen.
Deelnemers kunnen ook gratis een eigen WK Pool aanmaken. Deelnemers zullen gedurende het WK op de hoogte worden gehouden van (hun) scores, tussenstanden en nieuws.
Kijk voor meer informatie op www.humana.nl/wkpool De WK Pool wigdet is uniek in zijn soort in Nederland en is mede tot stand gekomen dankzij de support van widgets bv.





Ingezonden persbericht