Jaarverslag 2009 gepubliceerd voor Pacific Life Funding, LLC

KAAIMAN-EILANDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100429 --

Pacific Life Funding, LLC heeft zijn Jaarverslag 2009 op de website geplaatst op www.PacificLifeFunding.com/AnnualReports.

Dit persbericht is niet bestemd als en vormt geen aanbieding, verzoek, stimulering, uitnodiging of commitment met betrekking tot het kopen van, inschrijven op, leveren of verkopen van effecten van Pacific Life Funding, LLC.

Pacific Life Funding, LLC werd opgericht in 1998 voor de uitgifte van instrumenten voor senior debt (schuld met voorrang boven andere schulden) op basis van een U.S. $8.000.000.000 programma. De debt-instrumenten zijn geborgd door fondsgeldenovereenkomsten uitgegeven door Pacific Life Insurance Company. Pacific Life Funding, LLC is geen dochterbedrijf van Pacific Life Insurance Company of een van hun dochterbedrijven of gelieerde bedrijven. Al het uitstaande aandelenkapitaal van Pacific Life Funding LLC wordt in trust gehouden voor liefdadigheidswerk door een niet-gelieerd bedrijf van Pacific Life Insurance Company. Voor het doel van de EU Prospectus en de Richtlijnen inzake Transparantie, is de lidstaat waar het hoofdkantoor van Pacific Life Funding, LLC is gevestigd Nederland. Bezoek voor meer informatie over Pacific Life Funding, LLC www.PacificLifeFunding.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Pacific Life Funding, LLC
Tennyson Oyler
Tel: +1 (949) 219-3248

Tennyson.Oyler@PacificLife.com